Worstmakerij

In onze worstmakerij werken wij volledig op ambachtelijke wijze. Wij zijn wekelijks bezig met het produceren van vele vleeswarenspecialiteiten.

Toppers
Paardenworst (op maat naar keuze)
Gekookte worst
Beenham
Rookworst
Donkere leverworst
Rookvlees
Grillworst; normaal en ham-kaas

Daarnaast produceren wij vele andere vleeswaren
Rosbief
Fricandeau
Bacon
Ontbijtspek
Boterhamworst
Kipgrillworst
Zeeuws spek

Ook hebben wij meerdere buitenlandse vleeswaren

Buitenlandse specialiteiten
Parmaham
Mortadella met pistachenootjes
Serranoham
Ardennerham
Pain d'Ardenne
Italiaanse salami
Spinato Romana
Pancetta
Spaanse chorizo

Alle vleeswaren worden vers voor u gesneden.

Openingstijden

MaandagMa 08.00 t/m 18.00
DinsdagDi 08.00 t/m 18.00
WoensdagWo 08.00 t/m 18.00
DonderdagDo 08.00 t/m 18.00
VrijdagVr 08.00 t/m 18.30
ZaterdagZa 08.00 t/m 16.00
ZondagZo t/m



Dirkse · Een Bon Vivant In-site product

Onze website maakt gebruik van cookies

Voor het gebruik van cookies zijn wij verplicht om toestemming te vragen. Cookies verbeteren de prestaties en functionaliteit van onze website. Door op de ‘Ja, ik accepteer cookies’ button te klikken, wordt het plaatsen van deze cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring geaccepteerd.